Onze markten

Wij zijn adviseurs en specialisten in het ontwikkelen en toepassen van camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen. Wij hebben een omvangrijke expertise opgebouwd en bedienen een diversiteit aan marktsegmenten.

 • City Surveillance

  Bij de realisatie van cameraobservatie in de publieke ruimte zijn veel stakeholders betrokken. Van observant in de toezichtcentrale tot een bewoner die een camera aan zijn gevel gemonteerd krijgt.

 • Industry

  In industriële en logistieke omgevingen worden onze systemen toegepast voor beveiliging en procesautomatisering. Alphatron ontwikkelt tailor made oplossingen voor deze specialistische omgevingen.

 • Traffic

  Voor camerasystemen bij (snel)wegen, parkeergarages, tunnels, bruggen en sluizen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collega's hebben een indrukwekkend 'track record' en staan u terzijde voor advies, ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud. Maximale beschikbaarheid van systemen is bij ons topprioriteit! 

 • Marine

  Wij bieden camera observatiesystemen, welke zijn geoptimaliseerd voor de Maritieme sector. Ook voor de instandhouding van bestaande analoge camerasystemen bent u bij ons aan het juiste adres!       

 • Healthcare

  Naast het gebruik van camera’s in zorginstellingen om misdrijven te voorkomen of vast te stellen, zijn verschillende andere toepassingen van cameratoezicht relevant in de zorg.

 • Automotive & Rolling stock

  Techniek in rijdend materieel, zoals bussen, trams, metro's en treinen, vergen specifieke aandacht wat betreft voedingsvoorzieningen, interferentiebronnen, schokken en trillingen.

   

Contactformulier