Diensten

Wij staan uw organisatie graag terzijde bij de uitwerking van Schets tot Ontwerp, van Projectplan tot Realisatie en van Oplevering tot en met de Instandhouding van uw Video- en Security Management systemen. Onze collega's hebben door jarenlange ervaring onnoemlijk veel kennis en kunde opgedaan in projectorganisaties en zijn met recht echte Vakmeesters op hun vakgebied! 

Advies

De "Human Touch in Security Technology" begint bij het onderhouden van een goede relatie met onze klanten. Dat doen wij onder meer door de klant goed te begeleiden en te adviseren bij het maken van ontwerp en productkeuzes die uiteindelijk de basis zullen vormen van een oplossing die naadloos aansluit bij uw werkelijke behoefte. Wij vinden dat U recht heeft op de best denkbare oplossing!

 

Systeemintegratie

Wij zijn nadrukkelijk géén installateur, want we bieden veel meer dan het leveren en installeren van een product aan de muur. Alphatron Security vormt de essentiële schakel tussen uw behoefte en de uiteindelijke technische oplossing. Een geslaagde oplossing begint uiteraard door goed te luisteren naar de klant en met veel empathie de werkelijke behoefte van de klant vertalen naar een technisch concept. Dat noemen wij "The Human Touch in Security Technology". Alphatron Security stroomlijnt het hele proces van ontwerp, levering, installatie, ingebruikname en oplevering. We starten samen aan de tekentafel en slagen samen bij tevreden gebruikers van het systeem.

Service en onderhoud

Voor uw bedrijfsproces is het van het grootste belang dat de systemen optimaal blijven presteren en dat u in geval van een storing snel en adequaat wordt geholpen. Dat is waar onze Service en Onderhoud collega's 24/7 voor staan. Wij investeren continu in een team professionele, gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met Alphatron Security kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Samen bespreken we graag welke contractvorm het beste bij u past, dit kan variëren van een 'stand-by' contract tot een uitgebreid prestatiecontract met vooraf afgesproken KPI’s.

Beheer en monitoring

Door innovatieve monitoring en beheer op afstand zorgen wij voor maximale beschikbaarheid van uw systeem. De monitoringtechnologie van Alphatron Security bewaakt 24/7 de vitale functies van uw systeem. Al bij de eerste tekenen van een mogelijk probleem ontvangen wij automatisch een waarschuwing. Zo kunnen we direct ingrijpen. Op afstand, en vaak zonder dat u als gebruiker daar iets van merkt.

Of vul onderstaand formulier in