Camera Observatie

Wij garanderen bruikbaar beeld. Daar gaat het per slot van rekening om. Dat doen wij voor de veiligheid en bewaking van mensen, organisaties en processen. Slechte camera's bestaan niet, slechte keuze's wel! 

Doeltreffende oplossingen

Videotechnologie innoveert in razendsnel tempo. Nieuwe technieken en functionaliteiten worden steeds toegankelijker, maar voor de juiste inzet ervan is kennis en ervaring vereist. Onze collega's hebben door jarenlange ervaring veel kennis opgedaan in projectorganisaties. Hierdoor weten wij als geen ander de (on)mogelijkheden van beschikbare technologie in de markt. Het is hierbij onze missie om uw vraagstukken op een creatieve manier te vertalen naar doeltreffende technische oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoefte!

Merk onafhankelijk

Wij zijn niet merk gebonden, maar wel heel kieskeurig. Ons gevarieerde productportfolio bestaat uitsluitend uit producten van gerennomeerde fabrikanten, waarbij we gekscherend wel eens de vergelijking maken met de menukaart van een restaurant. Bij ons draait het om een gevarieerde 'menukaart' om aan de behoefte van een klant te kunnen voldoen. Wij hechten er veel waarde aan om niet merk gebonden te zijn, omdat het hierdoor mogelijk is om de behoefte van de klant centraal te zetten i.p.v. een toevallige beschikbaarheid van techniek. Daarnaast is het ook van wezenlijk belang dat wij ons productportfolio ook tot in lengte van jaren van de juiste service kunnen voorzien en kunnen onderhouden, zodoende zijn wij zeer kieskeurig welke producten wij op onze 'menukaart' zetten.

Service en onderhoud

Voor uw bedrijfsproces is het van het grootste belang dat de systemen optimaal blijven presteren en dat u in geval van een storing snel en adequaat wordt geholpen. Dat is waar onze Service en Onderhoud collega's 24/7 voor staan. Wij investeren continu in een team professionele, gemotiveerde service- en onderhoudsmedewerkers. Specialisten die een hoge mate van expertise koppelen aan een klantgerichte instelling. Met Alphatron Security kiest u voor professionaliteit en duidelijkheid, één aanspreekpunt en korte lijnen zodat we altijd snel kunnen schakelen. Samen bespreken we graag welke contractvorm het beste bij u past, dit kan variëren van een 'stand-by' contract tot een uitgebreid prestatiecontract met vooraf afgesproken KPI’s.

Totale ontzorging

Alphatron Security staat uw organisatie graag terzijde bij de uitwerking van schets tot ontwerp, van projectplan tot realisatie en van oplevering tot en met de instandhouding van uw video- en security management systemen.

Of vul onderstaand formulier in